LIITTYMINEN

MIKSI LIITTYÄ?

Ammattiliiton jäsen saa tarvittaessa tukea työelämän epäkohdissa ja ongelmissa, lakikiemuroissa sekä mahdollisuuden osallistua erilaisille kursseille ja muuhun aktiiviseen toimintaan. Jäsenenä pääset osaksi suurempaa joukkoa, jonka kanssa voi vaihtaa ajatuksia, kehittää itseään sekä osallistua monenlaiseen toimintaan, jota kautta saat sekä iloa että virikkeitä elämääsi. Ammattiliitto neuvottelee useiden alojen työehtosopimukset, sillä työehdot eivät ole itsestään selviä tai edes samanlaisia kaikille. Apua saa myös työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Liittoon kuulumaton joutuu selvittämään nämä asiansa itse. Merkittävä etu on myös työttömyyskassan jäsenille kuuluva oikeus työttömyysturvaan, jota maksetaan 6 kuukauden työssäolon ja jäsenyyden jälkeen ansioon suhteutettuna työttömyyskorvauksena. Tämä korvaus on selvästi Kelan maksamaa työttömyyspäivärahaa suurempi. Lisäksi on luvassa edunvalvontaa, oikeusturvaa, koulutusta, lomaetuja, nuorisotoimintaa sekä erilaisia alennuksia mm. polttoaineista.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Liittyminen on helppoa. Pääset tästä linkistä täyttämään liittymislomakkeen suoraan verkossa.

Voit liittyä myös täyttämällä liittymislomakkeen  ja postittamalla sen Palvelualojen ammattiliittoon eli lomakkeessa olevaan osoitteeseen (postimaksu on maksettu). Voit myös pyytää jäsenliittymislomakkeen ja siihen kuuluvan liittymismateriaalin palautekaavakkeellamme suoraan kotiisi tai työpaikallesi.

Muista merkitä osastonumeroksi 632.

Lomake on pdf-muodossa ja sen avaamiseen tarvitset Adoben Acrobat Reader-ohjelman. Voit ladata sen ilmaiseksi Adoben sivuilta.

Lisäksi monilla PAM:in jäsenten työpaikoilla on (työpaikasta riippuen) työsuojeluvaltuutettu ja/tai luottamusmies. Heihin voit olla yhteydessä liittymisasioissa ja myös silloin, kun ratkotaan työpaikan ongelmia tai erilaisia näkemyksiä työhön liittyvissä asioissa.