Jäsenmatka Budapestiin 20. – 23.8.2020

Osasto järjestää jäsenilleen yhdessä Matkavekan kanssa matkan Budapestiin 20.- 23.8.2020.

Torstai 20.8.2020

Finnairin lento AY1251 lähtee Helsingistä klo 09:35 ja saapuu Budapestiin klo 10:55. Paikallinen suomenkielinen opas on vastassa lentokentällä. Kiertoajelun aikana näemme kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Ajamme myös ylös Unescon maailmanperintölistalla olevalle Linnavuorelle, jossa sijaitsee mahtava Kuninkaanlinna, Matyas kirkko sekä satumainen Kalastajalinnake. Kiertoajelun aikana nautimme myös yhteisen lounaan. Majoittuminen iltapäivällä hotelliin, jonka jälkeen päivän ohjelma on vapaa.

Perjantai 21.8.2020

Aamiainen hotellissa. Koko päivä aikaa omille tutkimusretkille. Yksi Budapestin suosituimmista kohteista on Euroopan vanhin kauppahalli, joka suorastaan pursuaa ihmeteltävää ja ostettavaa.

Lauantai 22.8.2020

Aamiainen hotellissa. Koko päivä aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti. Kaupungin ostosmahdollisuudet ovat todella runsaat ja Vaci utca –kävelykadulta löytyvät tunnetuimmat muotiliikkeet.

Sunnuntai 23.8.2020

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Pakkaamme matkatavarat bussiin ja jatkamme päivää suomenkielisen oppaan johdolla. Risteilemme Tonavaa pitkin noin puolitoista tuntia taiteilijoiden suosimaan pieneen ja viehättävään Szentendren kaupunkiin. Teemme kaupungissa kävelykierroksen ja nautimme yhteisen lounaan. Seuraava kohteemme on Visegradin kukkula, josta avautuvat huikeat näkymät kuuluisaan Tonavan mutkaan. Myöhään iltapäivällä ajamme lentokentälle ja sanomme Budapestille näkemiin. Finnairin lento AY1256 lähtee klo 19:00 ja saapuu Helsinkiin klo 22.20.

Hotelli:                               Ibis Styles Hotel Budapest Center ***

https://www.accorhotels.com/gb/hotel-2997-ibis-styles-budapest-center/index.shtml

Hotelli sijaitsee keskustassa lähellä Suurta Kaarikatua ja noin 1,5 km Vaci utca -kävelykadusta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, kylpyhuone, tv, puhelin, ilmainen wifi ja hiustenkuivaaja.

Hinta:                                 350€ /jäsen (ei-jäsen 545 € /hlö)

Hintaan sisältyy:

  • lennot aikataulun mukaisesti reittivuoroilla turistiluokassa
  • lentokenttäverot ja matkustajamaksut
  • majoitus hotellissa kahden hengen huoneessa aamiaisella
  • suomenkielisen oppaan palvelut matkaohjelman mukaisesti
  • matkaohjelmassa mainitut kuljetukset, kiertoajelut ja laivamatka
  • matkaohjelman mukaiset ateriat (kaksi lounasta)

Lisämaksusta:                   Yhden hengen huone 95 € (huoneita rajoitetusti)

Sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 15.4.2019 mennessä info@peto632.com tai tekstiviestillä 0503062323/sihteeri. Muista ilmoittaa: nimi, jäsennumero, ruoka-aineallergiat, sähköpostiosoite sekä puhelinnumerosi. Voit myös mainita jo ilmoittautuessa toiveesi huonetoverista.

Matkatiedotteita lähetetään ilmoittautuneille tekstiviestillä ja matkaliput sähköpostilla noin viikkoa ennen matkaa.

Muista ilmoittautua ensin! Pyydämme ilmoittautumisen jälkeen erikseen vahvistamaan paikkasi maksamalla omavastuun osaston tilille FI 5555412820004258.